Musikken


Under
spisningen
Under spisningen spilles en blanding af danske og engelske evergreens iblandet lettere klassiske ting. Spillet uden automatik med ti fingre og fodbas og fodtrommer på stedet. Men dog alligevel både svingende og rytmiske numre og bløde vuggende numre. Nogle numre lyder som klaver, nogen som strygere, andre som Hammondorgel, blæsere og meget mere. Lydbillede og instrumentvalg skifter mellem hvert nummer men ikke ustandseligt i hvert enkelt nummer. Afpasset i lydstyrke så det kan høres uden at genere samtalen.
Hvis der er stemning for det ind i mellem en skålesang, og hen mod slutningen af middagen syng-med potpourrier og måske sømandsvalse på harmonika.
Se eksempler fra dinerrepertoiret
Under
dansen
Under dansen spilles en blanding af dansk og engelsk pop og rock iblandet tressermusik og med hovedvægten på sange, som de fleste kender, og mange kan synge med på. I passende varieret blanding, så både tempo og genre skifter fra nummer til nummer. Jeg kan godt lide Shubidua, Kim Larsen, Bamse og John Mogensen. Og Beatles, Chuck Berry og Elvis Presley. Der synges til det hele og holdes ikke pause mellem numrene. Hvis det ønskes spilles familie- eller aktivitetsdans.
Se eksempler fra danserepertoiret
Lyt til eksempler fra danserepertoiret
Nye
numre
Jeg vil gerne lære nye numre. Hvis der er nogle numre som du kunne tænke dig jeg spillede til din fest, så fortæl mig det og jeg skal få dem lært, hvis det er noget der falder inden for de genrer jeg behersker. Det gælder både hvis det er en melodi, der er "din/jeres melodi", og hvis der er en kunstner eller gruppe du særligt godt kan lide. Det ville være godt hvis det var numre, der også kunne bruges en anden gang, og måske ligefrem blive en del af mit repertoire, men jeg har da også øvet ønskenumre for kun at bruge dem een gang. Jeg vil helst have det at vide i god tid, og jeg vil også gerne låne en CD med nummeret på, hvis jeg ikke har det i forvejen eller kan købe det på nettet.
CD'er Victoria er min første og indtil nu eneste CD-indspilning. Læs mere om Victoria her.
HvideSokker.dk SelskabsMusik • Tommy Jo · 40141810 · tj@hvidesokker.dk
sokker